Daddy donderdag – m’n eerste blog!!


Het spookte al een tijdje door m’n hoofd, maar nu is het er toch eindelijk van gekomen: een eigen blog! Die ik nu samen mag delen met m’n gezin.

Zoals bij elke eerste ontmoeting is het misschien wel zo netjes om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Justian, geboren op 2 oktober 1989 en ik woon met m’n gezinnetje in Deventer.
Hobby’s? Heb je even ;)?

Daar komt ie:
– eten (zoals elke goede Indo betaamd)
– reizen
– muziek maken
– muziek luisteren
– concerten bezoeken
– films kijken
– tekenen
– fotograferen

– gek doen met Jayden & Cin

Genoeg hobby’s, maar oh zo weinig tijd…

De komende tijd zul je elke donderdag een “Daddy donderdag” vlog vinden op deze pagina. Hoe zie ik het vaderschap, hoe beleef ik het en vooral wat maak ik mee? Al deze dingen zullen de revue passeren.

Dus mocht het je leuk lijken om mijn avonturen te volgen, houd deze pagina dan goed in de gaten!
CU! -JK

 

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>