Mommy Maandag – Even voorstellen!


Voortaan zal ik hier op maandag een artikel, blog of video plaatsen in het kader van Mommy Maandag.

Deze week zal ik me eerst even netjes aan jullie voorstellen. Ik ben Cindy, geboren op 13 oktober 1981 in het Brabantse dorp Boxmeer. Toen ik in april 2008 Justian tegenkwam bij een optreden van de band van vrienden sloeg de vonk over en ging alles heel snel. In november datzelfde jaar nam ik ontslag bij het notariskantoor waar ik toen werkte en heb ik Brabant verlaten om bij Jus in Deventer te gaan wonen. Eerst nog even bij mijn schoonouders, maar in februari kochten we een flatje om daar samen te gaan wonen.

Al snel kwam trouwen ter sprake, maar we waren er al snel uit dat een bruiloft in Nederland het niet zou gaan worden. Wij zagen dat toch net even iets anders voor ons. En zo stapten we op 26 mei 2013 in het vliegtuig richting Bali! Daar hebben wij op 30 mei ons sprookje mogen beleven!

Op 20 februari 2014 werd ons geluk bezegeld met de geboorte van onze kleine kanjer Jayden. Ik zeg kanjer want hij is geboren met 27 weken en 6 dagen zwangerschap. Hij heeft de eerste maanden van z’n leventje flink moeten knokken en werken. Maar wat een heerlijk kereltje hebben we toch!

Over Jayden z’n prematuur zijn zul je hier vanalles terug gaan vinden. Maar natuurlijk ook alles over de ondernemende dreumes die hij inmiddels is.

Tot volgende week maandag! De eerste echte Mommy Maandag 😊!

Xxx Cin

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>