#WTF – Moonoloog 2


#WTF… Who to follow…

In mijn eerste #WTF wil ik graag Moonoloog uitlichten. Toen we in september 2013 ontdekten dat ik zwanger was ben ik natuurlijk gaan zoeken op internet naar ervaringen van andere (aanstaande) moeders. Zo kwam ik op youtube terecht bij de zwangerschapsupdates van Moonoloog. Zij was op dat moment zelf zwanger van dochtertje Lise. Ik heb die middag alle video’s uit de afspeellijst tot dan toe gekeken. Elke week keek ik daarna dan weer de video die bij die week hoorde. Ik vond het leuk om te zien hoe zij haar zwangerschap beleefde en dat te vergelijken met mijzelf.
Toen in November haar dochter Lise werd geboren gingen de zwangerschapsupdates over in baby updates. Zo kon ik weer lekker verder kijken wat me allemaal te wachten stond.

Inmiddels is Lise al anderhalf en nog altijd kijk ik elke maand met veel plezier naar haar, inmiddels, dreumes updates.

Buiten al deze updates schrijft Moonoloog dagelijks leuke, prettig leesbare en interessante artikelen op haar blog. Ook plaatst ze regelmatig leuke video’s en vlogs op youtube.
Inmiddels ben ik meer bloggers gaan volgen, maar Moonoloog blijft elke dag de eerste blog die ik check op nieuwe berichten.

Monique ga vooral zo door! Ik geniet echt van je blog en youtube kanaal. Je bent een van m’n grote inspiratiebronnen voor onze eigen site! En wat is Lise toch een schatje!!

Ik kan iedereen aanraden om een kijkje te gaan nemen op www.moonoloog.nl en als je daar dan toch bent…. abonneer je dan gelijk even op haar Youtubekanaal en volg haar op Bloglovin’. Daar ga je geen spijt van krijgen!

xxx Cindy

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 Gedachten over “#WTF – Moonoloog

 • Monique

  Wat ontzettend lief Justian en Cindy! Ik voel me super vereerd en ben zelfs een beetje ontroerd :) Heel veel dank voor jullie mooie woorden en veel plezier en succes met jullie gloednieuwe site! X

  • juci Post auteur

   Aah wat lief dat je reageert! Heel graag gedaan :) We komen elkaar vast nog tegen in het blogwereldje!

   ps. Jayden is stiekem een beetje verliefd op Lise denk ik. Hij kijkt altijd mee naar jullie filmpjes en brabbelt dan vrolijk met Lise mee <3