Reisblog 107 dagen en counting


Dit jaar bevinden we onszelf in een extreem luxe positie. In augustus 2 weken met mijn ouders en broertje naar Spanje en op 2 oktober laten we mijn grote droom uitkomen en gaan we naar Walt Disney World Florida.

Ze zeggen weleens: iedere gek heeft z’n gebrek. Nou.. mijn gebrek is dat ik gek ben van pretparken en dan vooral van de Disney parken. Ik ben in m’n leven denk ik al zo’n 18 keer in Disney Land Resort Parijs geweest, maar “the holy grail” van attractieparken staat al heel lang op m’n bucketlist en dit jaar is het zover!! Een park met een totale oppervlakte zo groot als provincie Utrecht lijkt me een hele mooie uitdaging.
Nog 107 dagen en we nemen het vliegtuig naar, hopelijk, sunny Florida (ook wel the sunshine state genoemd). Hotel is geregeld, transfer is geregeld en de tickets zijn al gekocht. Wie denkt dat dit een vakantie is die geen voorbereiding nodig heeft, zit er helemaal naast. Een goede voorbereiding is essentieel! En laat ik nou net een nerd in het plannen zijn ;).
De komende weken zullen we elke woensdag een klein beetje vertellen over onze naderende vakantie en planning tips/updates geven. De ene week een blog en de andere week misschien een vlog. We zullen zien.
Ik waarschuw alvast: dit topic kan verslavend en aanstekelijk werken! Deze blog volgen, is dus geheel op eigen risico.
Voor de mensen die het toch aandurven hieronder een filmpje.
CU! -JK

 

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>