Daddy Donderdag – Daddy Tag


Net als Cin heb ook ik een tag gevonden om in te vullen.

Vanaf volgende week start ik met m’n vlogs :)!

1. Hoeveel kinderen wilde je voordat je vader werd? Is dat aantal veranderd sinds je vader bent geworden?
Ik heb altijd gedacht dat ik graag twee kinderen zou willen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik daar na de geboorte van Jayden even m’n twijfels over had. Niet omdat ik niet blij was met Jayden, maar omdat ik me toen pas besefte hoe belangrijk een stabiele basis is voor zo’n kleintje. Kan ik die wel geven aan twee kinderen? Nu ik daar een hele tijd over heb nagedacht, denk ik wel dat wij dat kunnen. Zekerheid heb je nooit. Maar spijt krijgen over het feit dat we nooit hebben geprobeerd om een tweede te krijgen, dat wil ik helemaal niet.

Dus een broertje of zusje is zeker niet uitgesloten!

2. Hoeveel kinderen heb je op het moment? (geslacht en leeftijd)
We hebben nu een pracht van een zoon die alweer 16 maanden (13 maanden gecorrigeerd) is.

3. Zijn de kinderen gepland of een verrassing?
Een kind plannen, kan naar mijn mening niet. We hebben wel bewust alle beveiligingen verwijderd en er alles aan gedaan om zo snel mogelijk zwanger te raken ;).

4. Wat vind je het leukste aan papa zijn?
Het leukste aan papa zijn vind ik, dat je van heel dichtbij alle ontwikkelingen mag meemaken. Elke dag leert hij weer iets nieuws. Als baby was hij al leuk, maar hij wordt met de dag leuker. Ik krijg ook steeds vaker een spiegel voor me.

5. Hoe vond je het om te horen dat je vader werd?
Ik wist in het begin niet zo goed hoe ik moest reageren. Natuurlijk was ik super blij, maar het was nog zo onwerkelijk. Ik begon het me pas echt te beseffen toen ik de eerste echo zag.
Natuurlijk hebben we het op de dag van de test wel meteen gevierd. Het was toevallig ook de trouwdag van m’n ouders. Dubbel feest dus!

6. Wat was het eerste wat je dacht toen je je kind zag?
Het eerste wat ik dacht was: jij bent van mij! Dat gevoel wat bij die gedachte hoort is onbeschrijfelijk. Mede vaders weten wel waar ik het over heb. Het is de overtreffende trap van geluk en trots.

7. Wat is het meest uitdagende/belonende van vader zijn voor jou?
Het meest uitdagende is om m’n geduld niet te verliezen en me over bepaalde dingen heen te zetten. Het meest belonende is toch wel wanneer ik een glimlach op Jayden’s gezicht kan toveren en hij z’n armen om mij heen slaat. Die momenten mogen voor mij eeuwig voortduren.

8. Welk advies zou jij papa’s 2 be geven?
Ga uit van je gevoel en handel daar naar. Geniet van elk moment, want voor je het weet zijn ze groot. En als aller belangrijkste: wees een team met de moeder van jullie kind(eren). Jullie hebben het kind samen op de wereld gezet en het is jullie taak om het kind zo goed en veilig mogelijk op te voeden.

9. Heb je papa tijd? En zo ja, hoe breng je dit door?
Toen ik nog bij de mediamarkt werkte was vrijdag mijn papa dag. Meestal gingen we thuis spelen en dan lopen we in de middag naar Cin’s werk om een broodje te eten (mits het weer het toelaat). Daarna lopen we door naar het huis van m’n ouders, om vervolgens Cindy aan het einde van haar dienst weer op te halen.
Dit alles deden we dus alleen wanneer het droog was, maar meestal was het toch een dagje thuis spelen.

10. Wat is je favoriete familie activiteit?
Het liefste ga ik met m’n gezin een dag treinen om vervolgens een leuke stad te bezoeken om daar rond te kijken en een lekker hapje te eten (wij Indo’s leven om te eten…)

11044534_864710320259963_6232361014288888465_n

 

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>