Recept Mango-Kokos-Ananassmoothie


Eigenlijk stond er vandaag een ander onderwerp op het programma, maar met dit lekkere warme weer wil ik graag een verfrissend drankje maken.
Cin en ik zijn allebei dol op smoothies. Voor ons is dat het perfecte zomerdrankje  (al drinken we het stiekem het hele jaar door wel).

Mango- kokos-ananas smoothie it is voor vandaag!

Schermafbeelding 2015-06-26 om 10.08.45

Ingrediënten

400 gr. mango
400 ml verse sinaasappelsap
300 gr. kokos yoghurt
2 el. pistachenoten

 

 

Bereiden

Doe de mango, ananas, het sinaasappelsap en de kokosyoghurt in de blender en mix 2 min. Hak ondertussen de pistachenoten grof. Schenk de smoothie in 4 glazen en verdeel de pistachenoten erover.

Makkelijker kan niet toch? Dus wat houd je tegen? Ga even naar de supermarkt (wat je waarschijnlijk toch al moet doen voor je dagelijkse boodschappen) en neem deze paar ingrediënten mee.  Hooguit 5 minuutjes werk en je hebt een heerlijk zomers drankje.

Onze tip: schenk een gedeelte van de smoothie in een ijsjesvorm (bijv. die van de ikea de Utspadd uit de afgelopen shoplog) en je hebt een heerlijk zomers ijsje.

Heb jij zelf nog ideeën voor een lekkere smoothie. Laat het ons dan weten! Met dank aan de allerhande voor dit heerlijke recept!

CU!

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>