Vakantie Florida – Dag 5 deel 2 Epcot World Showcase


Fijne zondag allemaal! Is iedereen al in de kerststemming?
In dit deel van onze vakantie vlog maken we een reis rond de wereld. We eten de lekkerste pizza ter wereld in ItaliĆ«, nemen we een kijkje in de Werthers original winkel in Duitsland, eten we schoolbread in Zweden (aanrader!!!), varen we met een bootje door Mexico en nog zoveel meer!! Oftwel, een heerlijke middag in Epcot’s World Show Case.
Geniet en abonneer je op ons kanaal voor meer leuke filmpjes!

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>