Tag: I love Disney Parks


Omdat we het afgelopen jaar heel veel bezig zijn geweest met onze reis naar Disney World Orlando, en we stiekem al weer bezig zijn met het plannen van onze volgende reis daar naar toe, leek het ons leuk om een I love Disney Parks Tag te verzinnen. Omdat onze antwoorden niet helemaal overeen kwamen hebben we hem beiden ingevuld.

I love Disney Parks Tag

1. In welk(e) Disney Park(en) ben je geweest?
   J: Disneyland Parijs, Disney Studio’s Parijs en bijna alle Disney World Florida parken behalve Animal Kingdom en de waterparken.
  C: k ben in Parijs naar Disneyland geweest en in Orlando naar Magic Kingdom, Hollywood Studio’s en Epcot.

2. Wat is je favoriete attractie?
   J: Mijn favoriet attractie is Soarin’ in Epcot. Ik ben blij dat hij ook naar Disneyland Parijs komt!
  C: Soarin’ vind ik echt de gaafste attractie ooit! Maar ik ga toch zeggen Toystory Midway Mania! Daar heb ik het meeste lol gehad! (en twee keer Jus verslagen). 

3. Wat is je minst favoriete attractie?
   J: Peter Pan’s flight, maar dat komt vooral omdat hij heel kort is en je heeeel lang in de rij moet staan. 
  C: Er waren wel een paar attracties die ik wat vond tegenvallen, maar ook voor mij zal Peter Pan’s Flight niet snel meer op het lijstje staan. 

4. Wat is je favoriete Disney snack?
   J: De Dole Whip natuurlijk! Ik zou er zo voor in het vliegtuig stappen.
  C: Lastig…. schoolbread…. Dole Whip…. Cinnabun………. Dole Whip it is!! 

5. Wat was je leukste ontmoeting met een karakter?
   J: Mijn favoriete karakter is Goofy. Hij heeft de leukste interactie. 
  C: Hoewel de knuffel met Chip and Dale erg leuk was ga ik toch voor Ariel. Zij heeft me betoverd door de manier waarop ze Jayden inpakte!
12339260_1003847406346253_6251076269273063668_o
6. Wat is je favoriete Disney Hotel/Resort?
   J: New Port Bay Club in Disney Land Parijs is het mooiste Disney hotel waarin ik ooit geslapen heb. In Florida zou ik ooit eens in Disney’s Art of Animation willen overnachten.
  C: Deze vind ik ook lastig. Art of Animation vind ik superleuk en lijkt me voor Jayden helemaal te gek! Maar als ik denk aan een Disney Resort komt toch als eerste The Grand Floridian in     me op. Dat komt waarschijnlijk door mijn Full House verslaving. 

7. Welk Disney Park zou je nog willen bezoeken?
   J: nu ik Disney World van mijn lijstje kan strepen, staat Disneyland Anaheim op het to-visit lijstje.
  C: Orlando stond tot afgelopen oktober op mijn lijstje en daar wil ik zeker naar terug! Maar als ik een nieuwe moet kiezen ga ik voor voor Disneyland Anaheim. 

8. Welke show vind je het allermooist?
   J: Dit vind ik een lastige, omdat Frozen ever After was heel grappig en leuk. Maar Fantasmic was heel indrukwekkend. Dus dat word mijn keuze! 
  C: Bij de Frozen Sing-a-long heb ik me het beste vermaakt. Maar Fantasmic vond ik verreweg het indrukwekkendst. 

9. Wat is je favoriete Disney-herinnering?
   J: De allereerste keer dat ik met Cin en Jayden de openingsshow zag. Het gezicht van Jayden toen hij de trein zag was iets om nooit te vergeten. 
  C: Ik wilde letterlijk gaan typen wat Jus al heeft getypt. Dat dus…. maar toen Jayden zijn ontmoeting met Anna en Elsa was toch ook wel iets om nooit meer te vergeten.
10. Volg je Disneyvlogs/YouTubers?
   J: Wij volgen heel wat Disney vloggers. Mijn favoriete Disney vlogger is: The Tim Tracker (heel nauw gevolgd door Seeyareelsoon en KrispySmore). 
  C: We hebben er bijna een dagtaak aan 😉 Maar de echte favoriet zijn Tim en Jenn Tracker! Ook omdat het bij hun niet alleen Disney is maar ook hun dagelijkse leven in beeld komt.

 

Lijkt het je leuk om deze tag over te nemen dan vinden we dat natuurlijk heel leuk! Laat je het even weten?
Graag willen wij Kelly Caresse uitnodigen om de vlog in te vullen omdat we weten dat ze onlangs nog in Parijs is geweest!
 
facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>