Tag: I love Action


Een hele tijd terug alweer zag ik bij Meisje Eigenwijsje en Moonoloog de I love Action Tag voorbij komen. Vanmiddag was ik weer eens bij de Action en moest ik er weer aan denken.
Ik vind de Action echt geweldig en kom er gemiddeld zo’n twee keer in de maand. Het wordt dus wel eens tijd om de I love Action Tag te gaan invullen!

Mocht jij hem ook willen invullen vergeet dan niet te vermelden dat hij verzonnen is door Zomersproetje.

1. Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?
Ik gaf het net al aan. Gemiddeld ga ik zo om de week wel een keer naar de Action.

2. Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?
Dit verschilt heel erg. Soms onder de 5 euro en soms boven de 20 euro. Maar meestal zit ik tussen de 10 en 20 euro denk ik.

3. Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?
Ja ik neem standaard billendoekjes mee voor Jayden. Ik vind deze echt superfijn en de verpakking heeft een dekseltje zodat ze ook niet uitdrogen. Verder haal ik eigenlijk altijd mijn schoonmaakspullen, tandpasta, shampoo, deo en haarproducten bij de Action.

4. Wat is je grootste miskoop?
Alles is daar zo goedkoop dat ik het niet eens een miskoop kan noemen denk ik. Als ik toch iets moet noemen dan is het een speelgoedtelefoon voor Jayden. Die had hij als baby van 6 maanden binnen een dag gesloopt. Dat was dus een miskoop van (ik geloof) 89 cent!

5. Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?
Ik zou er wel flink van balen. Huishoudartikelen en verzorgingsproducten schelen toch vaak meer als de helft met de prijzen in de supermarkt of drogist. En ik zou de goedkope knutselspullen, speelgoedjes, etc. toch wel gaan missen.

6. Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?
Ik heb eigenlijk nooit iets heel geks meegemaakt daar geloof ik. Het gekste wat ik me kan bedenken is dat laatst vlak voor de feestdagen een man met drie grote dozen oase (dat spul voor bloemstukjes) naar buiten ging. Ik vind het wel altijd apart dat mensen alles heel makkelijk in hun wagentje gooien zonder na te denken.

7. Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet?
Ze hebben hele lekkere Belgische mayonaise. Mijn moeder vond bij het leeghalen van het huis van mijn overleden oom een nog nieuwe fles daarvan in de voorraadkast. Deze was zo lekker maar we konden hem nergens in de supermarkt vinden. En tijdens een van de bezoekjes aan de Action zagen we ineens die mayo staan.

8. Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?
Bij onze Action is het betaald parkeren dus ik probeer altijd snel te zijn. Meestal ben ik binnen een half uur weer buiten. Maar ik zou er gemakkelijk een uur of langer rustig kunnen rondneuzen. Waarschijnlijk hebben ze nog veel meer dan ik denk want ik race altijd mijn standaard route door de winkel heen.

9. Gebruik je een lijstje als je er heen gaat?
Ik ga eigenlijk nooit zonder reden naar de Action, er is altijd wel iets waarvoor ik er heen ga. Ik maak geen lijstje maar heb wel in mijn hoofd wat ik nodig heb. Vaak als ik dan door de winkel loop zie ik dingen waarvan ik weet dat ze binnenkort op zullen zijn ofzo en neem ik die ook mee. En soms zie ik gewoon dingen waarvan ik vind dat we ze nodig hebben.

10. Wat zijn je laatste aankopen van de Action?
Ik ben vanmiddag nog geweest en nam vitamine D pilletjes en multivitaminen voor Jayden mee, tandpasta voor ons en voor Jayden, een nieuwe tandenborstel voor Jayden, Gel voor Justian, shampoo en conditioneer voor mezelf, haarverf, sokken en een leuke handtas die ik al vaker had gezien daar. Hij was nu afgeprijsd en ik zag hem in een mooie kleur dus die moest mee.

 

Iedereen die het leuk vind om deze tag ook in te vullen nodig ik bij deze uit!

Kom jij zelf ook graag bij de Action? Zo ja, wat zijn jou favoriete producten daar?

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>