Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 Gedachten over “Vakantie Florida 2015 – Recap + Surprise!

  • Arwinah de Roode - Wildenboer

    Super leuke vlog lieverds!!! Mijn dochter wil ook zo graag naar Amerika en ik denk dat ze veel aan jullie tips heeft!! Alleen ik had een heel andere verrassing verwacht….ik dacht dat jullie gingen vertellen dat Jayden misschien een broertje of een zusje erbij zou krijgen hahahaha, maar onwijs leuk dat jullie dit jaar weer gaan!!! Wisten jullie dat wij ook een nicht (Sista Wildenboer) in Amerika hebben wonen? Misschien heeft zij ook wat tips voor jullie? Ze staat in mijn vriendenlijst!
    Veel liefs van mij xxx