Vlog: Een klein beetje carnaval 2016


Even was het spannend of we ├╝berhaupt wel iets konden gaan doen dit weekend. Cindy werd vrijdag op haar werk ziek en ook zaterdag hebben we, op een klein wandelingetje na, niets kunnen doen. Maar veel slapen doet wonderen want zondag ging het al iets beter en besloten we toch de trein naar het zuiden te nemen. Het is geen heel spannende carnaval geweest, maar voor Jayden was het de eerste keer en hij heeft zijn ogen uit gekeken!

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>