Vlog: Verjaardagsweekend Jayden – Spoorwegmuseum, pannekoekenhuis en visite!


Het is 20 februari 2016 en dat betekend dat Jayden 2 is geworden! We nemen hem samen met de opa’s, oma’s en ooms mee naar het mooie spoorwegmuseum in Utrecht. Natuurlijk moet er ook goed gegeten worden en dat doen we in een leuk pannekoekenhuisje midden in het centrum van Utrecht.
Het weekend wordt afgesloten met familie en vrienden en natuurlijk nog meer cadeaus! Het was een druk maar geslaagd weekend!

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>