Vlog: Welkom bij Frozen, Bufkes en wandelen!


Let it gooooooo!!! We gaan meezingen bij Welkom bij Frozen in de Hanzehof in Zutphen! Al dat zingen maakt hongerig, dus dat is een mooi excuus om weer naar Bufkes in Zutphen te gaan voor een heerlijk broodje en een kop soep. Aanrader!!
Zondagmiddag was het heerlijk weer. Dus dat nodigde uit voor een lekkere wandeling. Een goeie afsluiter van een top weekend!

Geef een duimpje omhoog als je het filmpje leuk vond en vergeet je vooral niet te abonneren op ons kanaal voor meer familie pret!

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>