Disney Haul WDW 2015 2


Eindelijk hadden we de tijd gevonden om een shoplog op te nemen. Het is teveel om op zo even op te noemen, dus kijk maar gauw even het filmpje! Wat is jullie favoriete souvenir of “must have” ¬†tijdens iedere vakantie?

Geef een duimpje omhoog als je het filmpje leuk vond en vergeet je vooral niet te abonneren op ons kanaal voor meer familie pret!

 

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 Gedachten over “Disney Haul WDW 2015

 • Patrick

  Alweer een hele leuke vlog wat jullie hebben gemaakt.
  Wij zijn net zaterdag terug gekomen uit Orlando
  Wij kopen meestal in de Disney oulets Vinylmations en ornamentjes voor in de kerstboom , nu hadden we voor onze zoon een Baseball Jack gekocht van Mickey voor weinig omdat er 2015 opstaat.
  Ook heb ik een Magic band gekocht voor $7 daar stond ook Mickey en 2015 op dat maakt ons totaal niet uit in 2015 zijn we ook geweest dus.

  Vooral doorgaan met jullie filmpjes , mocht je ook nog lid willen worden van onze Facebook groep waar ik ook onze foto’s en filmpjes deel zie ik je aanmelding wel tegemoet

  Groetjes Patrick

  • juci Post auteur

   Bedankt! Hebben jullie de baseball jack in de outlet gekocht?

   Wat is jullie Facebook pagina? Dan worden we graag lid!

   Gr. Justian