Op weg naar Disney – Verblijf


In navolging op de vlog van vorige week bespreken we deze week de volgende stap van een Disney vakantie: het verblijf! Logeer je op het terrein of liever van het terrein af? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat voor soort resorts zijn er? Waar moet je op letten? Deze vragen proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wat is jouw favoriete resort en welk resort staat nog hoog op jouw lijstje? Dat willen we heel graag weten!

Update: De free dining aktie die in het filmpje benoemd werd is te vinden op de Amerikaanse Disney boekingssite. De Engelse geeft een ander dining aktie.

facebooktwitterpinterestmail

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>